Bizar: Vrouw wil de breedste heupen ter wereld hebben

De meeste vrouwen dromen van een lichaam als Doutzen Kroes, maar Bobbi-Jo Westley denkt daar heel anders over. De 43-jar...

Lees ook

De meeste vrouwen dromen van een lichaam als Doutzen Kroes, maar Bobbi-Jo Westley denkt daar heel anders over. De 43-jarige vrouw heeft namelijk één doel voor ogen: het hebben van de breedste heupen ter wereld. Enne, ze is al aardig op weg.

Puur natuur

De laatste keer dat Bobbi-Jo haar heupen liet meten, was de omtrek maar liefst 236 centimeter. Natuurlijk niet altijd even handig, maar de vrouw gebruikt haar bijzondere uiterlijk ook als inkomstenbron. Zo gaat ze regelmatig uit de kleren voor de webcam en dat levert haar maandelijks zo’n 2.000 dollar (1.800 euro) op.

“Mensen denken vaak dat ik me heb laten opereren, maar nee hoor: mijn rondingen zijn puur natuur. Ik barst van het zelfvertrouwen. Dagelijks stellen mannen me de vraag of ze met me kunnen trouwen of een kindje met me mogen maken. Ze vinden het te gek dat ik zo veel zelfvertrouwen uitstraal. Van het Verenigd Koninkrijk tot Australië, India en de VS: ze komen uit de hele wereld.”

Kritiek

Natuurlijk is niet iedereen fan van Bobbi-Jo, maar daar trekt ze zich niets van aan. “Sommige mensen lachen me uit, maar aan hen wil ik geen aandacht besteden. Meestal zitten ze zelf niet goed in hun vel en dus uiten ze hun frustraties maar op iemand anders. Het kan me niet schelen wat anderen van me vinden, ik ben wie ik ben. De beslissing om mijn lichaam al dan niet naakt te tonen, komt enkel mij toe. Ik ben beroemd geworden dankzij mijn heupen en mijn achterste, het is nu eenmaal het eerste wat mensen aan mij opmerken.”

Gewichtstoename

Je zou denken dat ze haar brede heupen te danken heeft aan flink wat ritjes naar de snackbar, maar volgens de 43-jarige vrouw is haar gewichtstoename vooral te wijten aan een schildklieraandoening en verschillende zwangerschappen. “Eigenlijk eet ik vrij gezond. Een salade zou ik bijvoorbeeld elke dag kunnen verorberen. Daarnaast hou ik ook van kip en karbonade van de barbecue, macaroni, kaas en rijst. Snoepen is niet echt aan mij besteed, al gaat een stuk taart er altijd wel in.”

Toch zitten er heel veel nadelen aan haar brede heupen. Zo kan ze niet op een normale stoel zitten en er zijn maar een paar winkels waar ze rond kan lopen zonder continu tegen de rekken te stoten.

Zorgen om gezondheid

Hoewel ze het record van de breedste heupen ter wereld (welke momenteel op de naam van Mikel Ruffinelli staat met een omtrek van 251 centimeter) niet heeft, maakt de vrouw zich wel zorgen om haar gezondheid. Zo heeft ze last van astma en maakt het haar soms bang als ze tijdens het lopen naar adem moet happen. “In bed vraag ik me soms af of de volgende ademstoot mijn laatste zal zijn. Maar ik heb ook nog nooit een record gebroken: als dat gebeurt, zou ik dat geweldig vinden. Zodra de dokters zeggen dat mijn leven echt op het spel staat, zal ik er echter meteen mee stoppen. Ik wil nog niet sterven. Ik wil mijn kinderen en kleinkinderen zien opgroeien.”

Benieuwd hoe groot haar heupen zijn? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

Lees ook: Bizar! Vrouw heeft billen met een omtrek van 178 centimeter

Bron: Het Laatste Nieuws, Beeld: YouTube, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook