Douwe Bob weer single

Verdrietig nieuws voor Douwe Bob, goed nieuws voor alle Nederlandse dames: De zanger is weer vrijgezel.Single"Ik heb gee...

Lees ook

Verdrietig nieuws voor Douwe Bob, goed nieuws voor alle Nederlandse dames: De zanger is weer vrijgezel.

Single

“Ik heb geen vriendin. Meer wil ik er niet over kwijt. Echt niet”, is alles wat Douwe erover wil zeggen. Wat de reden van de breuk is, is niet bekend. Eerder liet hij weten dat hij zich soms kan verliezen in relaties. “En dat kan mensen afschrikken. Ik kom heel snel heel dichtbij, of het nu gaat om liefde of om vriendschap.”

In mei liet hij weten helemaal gelukkig te zijn in de liefde. “Ik heb een heel warm hart op dit moment. Ik ben erg gelukkig in de liefde, ik heb een heel lief en mooi meisje in mijn leven.” Wie de lucky lady was, hield hij echter geheim.

Gebroken hart

Wat hij doet bij een gebroken hart? “Ik drink thee, eet chocolade en ik huil. Nee, ik drink geen alcohol. Ik ben nooit een drinker geweest om verdriet weg te drinken”, vertelde hij eerder in Grazia.

Want hoe stoer Douwe ook overkomt, zelfs hij kan een gebroken hart niet aan. “Ik ben wel eens fysiek onwel geworden van de pijn. Lag ik dagenlang in bed te kotsen, omdat ik haar hart gebroken had.”

Flirty

Hoewel hij toen een vriendin had, flirtte hij erop los met de Armeense kandidaat tijdens het Songfestival in Stockholm. “Ik vind haar, buiten dat ze natuurlijk onwijs aantrekkelijk is, een heel leuk mens om mee te praten. Ze is heel tof. En ze is intelligent ook.” Douwe liet het er niet bij zitten en besloot tot actie over te gaan. Hij gaf haar een briefje met daarop de vraag of ze een keer iets met hem wilde drinken. Zijn vriendin zat thuis in Amsterdam.

De ex van Douwe Bob deed onlangs ook nog een boekje over hem open. Dat lees je hier.

Zie ook: Douwe Bob helemaal uit de kleren

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook