De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian reageert op butt pads

Eerder deze week werd Kim in een strak jurkje gespot. Bij haar billen waren duidelijk butt pads te zien; hét bewijs dat haar beroemde derrière toch niet helemaal puur natuur is. Of toch wel? Kim slaat terug. “Een nieuwe dag, een nieuwe bizarre roddel! Blijkbaar droeg ik butt pads. Dit is wat er echt is gebeurd: een paar jaar geleden droeg ik in Miami een rok die doorschijnend was. Ik had geen idee dat iedereen mijn kont kon zien. Ik wil niet dat dat ooit weer gebeurt, dus nu draag ik altijd shapewear. Soms hebben ze uitgesneden stukken, zoals deze van Body Wrap. Dat zie je dus. Ik draag geen butt pads. Ik denk dat iedereen inmiddels mijn billen wel naakt heeft gezien en weet dat ik ze niet nodig heb, LOL!”

Khloe onthult hoe ze over vriendschap Kylie en Blac Chyna dacht

Toen niemand het zag aankomen, poseerde Kylie Jenner opeens voor een foto met Blac Chyna, waar de hele Kardashian familie al langere tijd ruzie mee had. “Best friends”, schreef ze erbij. In een sneak peek van de nieuwe Keeping up with the Kardashians aflevering ziet Khloe de foto op social media voorbij komen. Ze is in shock. Hoewel ze het er niet mee eens is, laat ze wel weten trots te zijn op haar kleine zusje voor haar volwassen gedrag.

Kim Kardashian in clip van Fergie

Fergie heeft niemand minder dan Kim Kardashian weten te strikken voor de clip van haar nummer MILF. De moeder van North en Saint West draagt niets meer dan een huidkleurige lingeriesetje en killer heels, terwijl ze melk over zich heen giet. Ook Chrissy Teigen, Ciara, Alessandra Ambrosio en Natasha Poly komen voorbij.

Laatste nieuws

Zie ook