Love Islands Job ontkent geruchten rondom relatie in Nederland: ‘Er klopt helemaal niets van’

Even leek het erop dat we met een gevalletje Remco 2.0 te maken hadden.

De finaleweek van Love Island is dan wel aangebroken, dat wil niet zeggen dat het allemaal rozengeur en maneschijn is in de villa. Of eigenlijk beter gezegd: buiten de villa. Vandaag deden geruchten de ronde dat Islander Job al een vriendin in Nederland zou hebben. Ook Job en Esmee werden op de hoogte gebracht van deze verhalen – en dit zorgde voor enorm veel verdriet.

Vriendin op de bank

Vorig seizoen shockeerde Remco vriend en vijand met het nieuws dat hij nog hoteldebotel verliefd was op een meisje in Nederland en uiteindelijk bleek dat ook Feline al een liefje thuis op de bank had zitten. Dit seizoen van het liefdesprogramma deden er al geruchten de ronde dat Ali niet helemaal single naar de villa kwam, maar dit liep met een sisser af.

Job en Esmee hebben elkaar in dit seizoen van Love Island helemaal gevonden en maakten halverwege het seizoen hun relatie al officieel. Verschillende geruchten op social media leken echter roet in het eten te gooien.

Privégesprek

Op social media verschenen screenshots van een WhatsApp-gesprek. Volgens verschillende geruchten zou dit een gesprek zijn tussen Job en zijn lover in Nederland. In de appjes valt te lezen dat Jobs 'vriendin' hem vertelt dat ze er moeite mee heeft dat hij mee gaat doen aan het liefdesprogramma. “Stel je wordt oprecht verliefd? Ik kan dat toch niet aanzien”, luidt het bericht. Waarop Job geantwoord zou hebben dat hij altijd al op televisie heeft willen komen. “Love Island kijken veel mensen en daarna krijg ik veel aanvragen van bedrijven voor promotie. Ik wil die kans niet laten liggen.”

“Je bent de enige die me kriebels geeft en niemand weet van onze relatie af. Ik wil ook echt dat je dit met niemand bespreekt en de chat verwijderd, zodat we dit in het echt kunnen bespreken (…) Ik wil namelijk niet dat dit ooit uitlekt”, zou Job vervolgens gestuurd hebben.

Leugens

We horen het je denken: 'Dit kan toch niet waar zijn?' En inderdaad, de gesprekken die rondgestuurd werden zijn allesbehalve echt. Via Instagram deelt Love Island namelijk een video waarin Job en Esmee de geruchten te horen krijgen. Het tweetal is compleet overstuur en weet meteen dat deze screenshots absoluut niet echt zijn.

“Hoe kan je zo zijn? Hoe kan je iemand zo naar beneden halen? Ik weet dat Job oprecht met mij is. Zoiets kun je niet faken“, roept Esmee in tranen. “Ik ben zo oprecht en ik heb een vriendin gevonden waar ik zoveel om geef, en dan moet iemand in Nederland het weer voor mij verprutsen”, roept Job overstuur. “Er klopt helemaal niets van”, roept Job wanneer hij Esmee in de armen vliegt. Heavy!

Bron: Juice Channel, Fawry Not Sawry, Love Island | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws