Fit-mom onder vuur: ‘Zwanger zijn is niet een reden om lui te worden en je vol te vreten’

Valerie, personal trainer en yoga lerares in Columbia, beviel zes weken geleden van haar tweede kindje, zoontje Pierce....

Lees ook

Valerie, personal trainer en yoga lerares in Columbia, beviel zes weken geleden van haar tweede kindje, zoontje Pierce. Daar is inmiddels niks meer van te zien, haar babybuik is als sneeuw voor de zon verdwenen. Iets wat voor iedere moeder mogelijk is, volgens haar.

Blijven sporten

Op haar Instagram pronkt een driedelige foto: 42 weken zwanger, samen met haar baby en zes weken na de zwangerschap. Slechts zes weken na de bevalling is ze alweer helemaal in shape.

“Sporten tijdens mijn zwangerschap en voor en na de bevalling gezond eten zijn mijn geheimen om zo snel weer af te vallen”, schrijft ze bij de foto. “Als je zwanger bent, blijf sporten en op je voeding letten!” Een week voor de bevalling, ging ze nog vijf dagen per week naar de sportschool.

Lui

In gesprek met Daily Mail doet ze er nog een schepje bovenop: “Zwanger zijn is geen excuus om lui te worden en je vol te vreten. Een gezonde levensstijl heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je baby”, zegt ze. “Voel je na de bevalling ook niet schuldig om tijd vrij te maken om te gaan sporten, het maakt je een gezondere, betere en blijere moeder.”

Ophef

Niet alle vrouwen zijn het eens met haar harde uitspraken. “Het boeit met niet hoe mijn lichaam eruit ziet, het gaat om de gezondheid van mijn kindje”, “Wij vrouwen staan al teveel onder druk, dit hoeft er niet bij te komen. Zijn we lui omdat we ons kind, huis en baan voorrang geven?” en “Dus ze heeft een baby en een sixpack. Hoezo maakt dat haar een expert om andere vrouwen te vertellen wat ze moeten doen?”, zijn maar een greep uit de reacties.

Lees ook: Vrouw bevalt van tweeling, heeft binnen no-time weer een sixpack

A photo posted by Valerie (@valeriewiest) on

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook