16 Tekenen dat Pretty Little Liars je leven heeft overgenomen

Pretty Little Liars-kijkers weten het als geen ander: de populaire serie neemt je leven over. Maar je hebt fans en je he...

Lees ook

Pretty Little Liars-kijkers weten het als geen ander: de populaire serie neemt je leven over. Maar je hebt fans en je hebt fans. Nee, we bedoelen échte die hard fans. Sla jij een feestje over omdat er een nieuwe aflevering is? Zal je er hoe dan ook achter komen wie die verdomde A is? Heb je het gevoel dat Hanna, Spencer, Aria en Emily je beste vriendinnen zijn? Dat moet getest worden.

Die hard fan

1. Je ziet óveral de letter A. Maar dan ook echt overal. Boek aan het lezen? Bij elk woord waar een A in zit maakt je hart een sprongetje.

2. Elke keer dat je onverwachts een smsje krijgt, val je bijna flauw van schrik.

3. Je ontwijkt alle social media als er een nieuwe aflevering is die je nog niet hebt gezien en als een vriendin vraagt: ‘heb jij ‘em al gekeken?’ schreeuw je in paniek dat ze NIKS mag zeggen.

4. Als je ’s avonds iemand met een zwarte hoodie ziet lopen, trek je een sprintje de andere richting op.

5. Je kunt de theme song woord voor woord meezingen.

6. Zodra er een nieuwe aflevering is, ben je echt te ‘ziek’ om naar school of werk te gaan. Alles voor PLL. Feestje? Echt niet. Netflix & chill.

7. Jij hebt het meteen door als een nieuw personage niet deugt, zelfs als de Liars het nog niet weten. Jij wist al lang dat Nate niet echt de neef van Maya was, tssss….

8. Toen Caleb naar Ravenswood vertrok en Hanna achterliet, heb je zo hard gehuild, dat het leek alsof je zelf door een break-up ging.

9. Jij hebt zo je eigen theorie wie A is en probeert iedereen daarvan te overtuigen. Wacht maar, ze komen er wel achter dat jij gelijk hebt.

10. Maar zodra iemand vermoedt dat het één van de Liars is, spring je meteen in de verdediging. Hoe durven ze je serie-bff’s te verdenken!?

11. Je vindt Ashley Marin de coolste moeder ooit.

12. Stiekem ben je dol op Mona, de frenemy die je altijd al wilde hebben.

13. Je volgt iedereen van de serie op Instagram én Snapchat.

14. Je hebt oprecht een traantje gelaten toen je hoorde dat seizoen 7 de laatste is.

15. Maar ook een vreugdedansje toen je hoorde dat er wellicht een PLL film aan zit te komen! Meer daarover lees je hier.

16. Het lijstje met dingen die je niet weet over PLL, weet jij dus wél. Testen? De vindt de lijst hier.

Zie ook: Enorme Photoshop-fail op nieuwe Pretty Little Liars poster

Laatste nieuws

Zie ook