Waarom iedereen het over deze outfit van Kate Middleton heeft

Wimbledon draait stiekem niet alleen om een goed potje tennis, maar ook om het spotten van bekende gezichten. Elk jaar t...

Lees ook

Wimbledon draait stiekem niet alleen om een goed potje tennis, maar ook om het spotten van bekende gezichten. Elk jaar trekt het tennistoernooi een flink aantal bezoekers, waaronder celebs als David Beckham, Anna Wintour en natuurlijk The Royal Family. En dit keer stond vooral Kate Middleton in de spotlights.

Geen diva

Kate ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Tenminste, op die ene keer na dan. En hoewel ze een heel team aan stylisten en make-up artists klaar heeft staan en ze de mooiste items mag dragen, gaat ze zo nu en dan ook voor een betaalbare optie. Zo werd ze een tijdje terug nog gespot in een jasje van ZARA. Enne, ook tijdens Wimbledon liet ze weer zien dat ze geen diva is.

Kate droeg gewoon een jurkje die ze eerder al had gedragen naar het event. In 2014 droeg ze namelijk een gele jurk van Roskanda met witte details en ook dit jaar trok ze ‘m weer uit de kast. Tja, That’s why we love her! Bekijk de look hieronder:

Lees ook: Waarom iedereen het over deze opvallende outfit van Gigi Hadid heeft

Bron: OK Magazine UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook