Vrouw valt bijna 90 kilo af en is nu onherkenbaar

Lyndsey Hoover had twee jaar geleden zwaar overgewicht. Ze woog maar liefst 146 kilo, at per dag zo'n 4000 calorieën en...

Lees ook

Lyndsey Hoover had twee jaar geleden zwaar overgewicht. Ze woog maar liefst 146 kilo, at per dag zo’n 4000 calorieën en merkte héél goed wat daar de nadelen van waren. Zo kon ze nooit uiteten omdat ze niet in de restaurantstoelen paste… Daarom besloot ze haar leven volledig om te gooien en dat heeft zijn vruchten zeker afgeworpen!

Afvallen

Het zwaarst woog Lyndsey op haar trouwdag. Ze had toen omgerekend maat 62 en paste die dag zelfs niet meer in haar jurk. Ze besloot dat er iets moest gaan veranderen en onderging een maagverkleining. Hierdoor vlogen de kilo’s eraf!

“In minder dan twee jaar verloor ik bijna 90 kilo maar ondanks het feit dat ik heel hard had gewerkt om dat gewicht te verliezen, zag ik de voordelen niet. Mijn overtollige huid was pijnlijk, veroorzaakte huiduitslag en ik moest broeken kopen die twee maten groter waren om het te verbergen. Ik heb altijd overgewicht gehad maar op mijn 21e verjaardag had ik het gevoel dat mijn leven voorbij was. Ik had altijd gedacht dat ik het met mijn vrienden zou vieren, maar ik had niets om te vieren”, aldus Lyndsey.

Plastische chirurgie

Daarom besloot de 23-jarige vrouw uit Texas onder het mes te gaan. De liet de overtollige huid verwijderen en besloot ook nog voor een andere cosmetische ingreep te gaan, namelijk een borstvergroting. Zo ging ze van een A-cup naar een dubbel D, wat haar maar liefst 15.500 dollar (omgerekend 14.000 euro) kostte.

Geloof het of niet: vandaag de dag heeft Lyndsey maatje 32 en is ze vrijwel onherkenbaar. Bekijk de before & after foto’s hieronder:

Lees ook: Afvaltips die volgens de wetenschap écht werken

Bron: DailyMail, NSMBL, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook