Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miley Cyrus laat een wel héél aparte tattoo zetten

Miley is niet vies van een beetje inkt op haar lichaam, maar haar nieuwste exemplaar is wel een heel spraakmakende. De extravagante zangeres heeft namelijk een pot broodbeleg op haar arm laten tatoeëren. En dat is niet zomaar broodbeleg, want de afgebeelde pot broodbeleg is het favoriete broodbeleg van haar liefje Liam Hemsworth. Liam heeft het in interviews wel eens gehad over het kruidenmengsel dat Vegemite heet. Het is iets typisch Australisch. Zo vertelde hij eerder dit jaar dat hij en zijn broers Chris en Luke vroeger leefden op toast met Vegemite. Dat Miley dit nu heeft laten tatoeëren is waarschijnlijk uit liefde voor Liam gedaan. Bekijk de foto hieronder.

Lily Allen moet noodgedwongen miljoenenvilla verkopen

Afgelopen weekend liet de Britse zangeres via een inmiddels verwijderde tweet op Twitter weten dat ze haar miljoenenvilla in het Engelse Cotswoldgebied moet verkopen. Dit zou ze volgens de BBC moeten doen door een torenhoge belastingrekening en na een paar moeilijke jaren. Een fan vroeg haar of ze dan had verzuimd bij de belasting. Daarop antwoordde ze dat dit niet waar was, omdat je het dan wel bovenaan alle krantenkoppen had kunnen lezen. Toch krijgt het belastingverhaal nog een staartje. De zangeres tweet namelijk ook nog: “Want ik heb een enorme belastingrekening betaald en ik verkoop nu mijn huis.”

De zangeres kocht het huis in 2010 voor 3,5 miljoen euro op het platteland, om daar haar twee kinderen groot te brengen. Haar twee dochters, Ethel en Marnie, zijn inmiddels drie en vier jaar oud. Ook ligt Lily in scheiding met de vader van de meisjes, Sam Cooper. Het huis staat voor ongeveer 5 miljoen euro te koop.

Liv Tyler bevallen van derde kindje

Actrice Liv Tyler is dit weekend bevallen van haar derde kindje, een meisje met de naam Lulu Rose. Op Instagram maakte Liv dit blijde nieuws gisteren bekend met een schattige foto van haar baby en de vader van haar kindje, Dave Gardner. Samen hebben zij al een zoontje van anderhalf, Sailor. Liv heeft uit een eerdere relatie ook al een zoon, de 11-jarige Milo.

Bij de foto op Instagram schrijft Tyler: “Hallo! Ons prachtige meisje is er. Lulu Rose Gardner. We zijn zooo gelukkig. Hart explodeert van liefde!” Bekijk het lieve plaatje hieronder.

Bron: RTL Nieuws, Weekend, Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook