Harry Styles gespot in Nederland

De medewerkers van het Proefiz in Zwolle wisten niet wat hen overkwam toen voormalig One Directioner Harry Styles uitgeb...

Lees ook

De medewerkers van het Proefiz in Zwolle wisten niet wat hen overkwam toen voormalig One Directioner Harry Styles uitgebreid kwam lunchen.

Toegankelijk

Vol trots werden er kiekjes gedeeld van de zanger slash acteur op de Facebookpagina van het restaurant. ‘Hij is relaxed en toegankelijk’, leest het bijschrift van een foto waarop Styles poseert met twee medewerkers. “Hij is een erg toegankelijk persoon en hij zat zeker anderhalf uur ontspannen op ons terras en hij heeft me nog persoonlijk een hand gegeven om me te bedanken voor de lunch”, jubelt de eigenaar van Proefiz aan de Stentor.

Dunkirk

Harry Styles is momenteel bezig met de opnames van de Hollywoodfilm Dunkirk die deels in Urk wordt opgenomen. Dunkirk vertelt over de evacuatie van de Franse stad Duinkerke door het Britse leger in 1940. De andere hoofdrollen in het epos worden gespeeld door acteurs Cilian Murphy, Kenneth Branagh en Tom Hardy.

Lees ook: Malia Obama gespot in Amsterdam

Bron: Stentor, Beeld: Facebook, Getty

Laatste nieuws

Zie ook