Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo gaat het er dus écht aan toe bij TLC’s Say Yes To The Dress
Kun jij ook urenlang kijken naar Say Yes To The Dress op TLC? Dan ben je zeker niet de enige! Als je het programma kijkt, ben je waarschijnlijk stiekem al een beetje je eigen trouwjurk aan het uitkiezen. De bruidjes die ‘yes‘ zeggen tegen een jurk zien er tenslotte super happy uit. Maar is dat wel echt zo? Wij hebben alle feiten op een rijtje gezet.

2. Halina Reijn haalt keihard uit naar Sylvie
Als er een BN’er goudeerlijk is, is het Halina Reijn wel. Ze trekt zich niet zoveel aan van anderen en zegt gewoon waar het op staat. Zo gaf ze in september vorig jaar toe dat ze dol is op botox. Niet uit onzekerheid over haar uiterlijk, maar omdat ze het ‘gewoon heel leuk’ vindt. En nu maakt ze héél duidelijk wat ze van Sylvie Meis vindt…


3. Foto van meisje in bikini gaat viral
Tenzij je onder een steen leeft (je weet wel, zonder internet), is het onmogelijk om de inspirerende beweging door vrouwen met zeldzame huidaandoeningen gemist te hebben. Jezelf laten zien mág, meer dan ooit, ook als je anders bent dan anderen. Juist dan mag het. Het meisje met de honderden moedervlekken ging ons al voor en nu is er ook een andere foto opgedoken die viral gaat.

Laatste nieuws

Zie ook