Meisje enorm veel afgevallen en maakt bijzondere timelapse video

Het blijft wonderbaarlijk: de vele succesverhalen van vrouwen die enorm hun best doen om af te vallen en hun inspirerend...

Lees ook

Het blijft wonderbaarlijk: de vele succesverhalen van vrouwen die enorm hun best doen om af te vallen en hun inspirerende verhalen met de wereld delen. Iemand die dat ook heeft gedaan is Justine McCabe.

Transformatie timelapse

Justine heeft een jaar lang keihard haar best gedaan om gezond te eten en veel te sporten en in die tijd is ze dan ook zo’n 55 kilo verloren. Eerst woog ze 140 kilo en nu is dolgelukkig met haar nieuwe gewicht. Van haar bijzondere transformatie heeft Justine een timelapse video gemaakt, waar je duidelijk het verschil tussen haar oude en nieuwe lichaam kan zien. En wauw, wat een transformatie! Bij de video laat ze weten dat de persoon die je in de spiegel ziet, voor de grootste uitdagingen zal zorgen in het leven. Ook inspireert ze vele andere mensen met de tekst: “Er is niets wat je niet kan doen of hebben. Leef zonder spijt en geef nooit op. Dat is mijn motivatie ook geweest.” En met deze woorden en beelden zal Justine inderdaad veel andere mensen inspireren.

Lees ook: Vrouw valt bijna 90 kilo af en is nu onherkenbaar

Bron: Mirror Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook