Is dít de nieuwe vriendin van Afrojack?

Het liefdesleven van Afrojack leek na romances met Amanda Balk, Paris Hilton en een mysterieuze brunette die h...

Lees ook

Het liefdesleven van Afrojack leek na romances met Amanda Balk, Paris Hilton en een mysterieuze brunette die hij vorig jaar zoende, dan eindelijk te slagen. Helaas was dat niet zo, en liep deze maand zijn relatie met Lauren Elizabeth op de klippen. De dj lijkt hier echter niet mee te zitten, want naar verluidt heeft hij alweer een nieuwe vriendin, en dat is geen onbekende!

Nieuwe liefde

Afrojack is namelijk gespot met model Sharon Pieksma. Ze zijn door niemand minder dan fotograaf Edwin Smulders betrapt. Edwin: “We waren hier bij het Hilton, en daar was een feestje van Dance4Life. Toen kwam er ineens een dure Rolls Royce aangereden, en ik kijk en ik denk: Hee dat is Afrojack! Met een blonde dame ernaast. En toen vroegen we nog of we een fotootje mochten maken met z’n vriendin, maar dat wilde ‘ie niet! Daar gaf ‘ie eigenlijk geen antwoord op en toen ging hij heel snel naar binnen. Hij zei: “Ik ben al laat jongens, ik moet naar binnen toe.” En toen is ‘ie naar binnen gegaan. Misschien is Sharon wel zijn nieuwe vriendin ja, ik denk dat het misschien al wat langer speelt.”

Model

Sharon kun je kennen van haar deelname aan Hollands Next Top Model in 2013. De beelden van Edwin Smulder zie je hier. Meer beelden van Sharon zie je hieronder.

Lees ook: Afrojack heeft aantal burn-outs gehad

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook