Bevestigd: Lindsay Lohan is zwanger

Afgelopen maandag liep het in huize Lohan helemaal uit de hand. De actrice beschuldigde haar verloofde Egor Tarabas...

Lees ook

Afgelopen maandag liep het in huize Lohan helemaal uit de hand. De actrice beschuldigde haar verloofde Egor Tarabasov van vreemdgaan en plaatste daar zelf vervolgens allerlei tweets over. Dit alles werd gevolgd door een grote ruzie waar The Sun schokkende beelden van deelde. De twee zouden inmiddels uit elkaar zijn, maar er is ander opvallend nieuws: Lindsay is zwanger.

Eerste kindje

In een interview met Inside Edition heeft de vader van Lindsay, Michael Lohan, bevestigd dat zijn dochter in verwachting. Hij zegt: “Ik heb geen reden om haar niet te geloven. Ze is mijn dochter en houdt mij niet voor de gek. Ik vertrouw op wat ze mij vertelt.” Ook zegt hij dat de familie er voor Lindsay zal zijn tijdens haar eerste zwangerschap. En dat is goed om te horen, want naar verluidt heeft de verloofde van Lindsay zijn spullen al gepakt om bij haar weg te gaan.

Geen ideale schoonzoon

Michael Lohan is niet erg te spreken over de vader van Lindsays kindje. Hij denkt dan dat er een steekje bij hem los zit. “Hij moet bij mijn dochter uit de buurt blijven tot hij weer beter is. Ik vind het zielig voor hem, maar dit soort gedrag accepteren we niet.”

Lees ook: Bibi Breijman reageert op zwangerschapsgeruchten

Bron: Perez Hilton, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook