Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Vanaf vandaag ligt er weer een kakelverse Grazia in de winkel en Taylor Swift siert deze week de cover. Deze week i...

Lees ook

Vanaf vandaag ligt er weer een kakelverse Grazia in de winkel en Taylor Swift siert deze week de cover.

Deze week in Grazia:

* Rihanna’s love summer: Haar carrière loopt als een trein en op liefdesgebied gaat het lekker: waar Rihanna gaat, gaat Drake. De twee lijken elkaar weer helemaal te hebben gevonden. En dat is wel zo gezellig voor Ri, tijdens haar tour.
* Leonardo DiCaprio had het vorige week woensdag goed voor elkaar. Voor zijn jaarlijkse fundraiser gala nodigde hij, naast een hele rij A-listers, de crème de la crème van modellenland uit.
* Nu iedereen zich de laatste dagen tegen haar keert en de beerput steeds verder open gaat, kan Taylor Swift niet anders dan terugvechten om imagoschade te beperken.
* Lange Frans liet vorige week in Libelle weten dat zijn ex Danielle hem heeft gered van drugs en alcohol. Maar hoe was deze periode voor haar?
* Renate Gerschtanowitz (36) is naar eigen zeggen ‘dan wel geen vijfentwintig meer’, ze is nog steeds prachtig en in shape. De presentatrice over bolle billen, doorslaan met injectables en verwassen lievelingsonderbroeken.
* Na jarenlange noeste gym-arbeid is bij sommige A-listdames een heel nieuw soortbeach body ontstaan: zeg maar dag tegen de zandloper als schoonheidsideaal.
* De volgerteller op zijn account blijft stijgen. @therealdrmiami is een van de snapchat surgeons die hun boobjobs en tummytucks online delen.
* We gaan naar de zee en nemen mee… een goede zonbescherming natuurlijk. En wie weet nou beter wat we moeten smeren dan de pro’s? Ziehier hun favorieten voor een dagje strand. Of langer…

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook