Betekent dít dat Gossip Girl terug komt?

Na de comeback van Full(er) House en Gilmore Girls kan een terugkeer van Gossip Girl toch echt niet lang meer duren? Als...

Lees ook

Na de comeback van Full(er) House en Gilmore Girls kan een terugkeer van Gossip Girl toch echt niet lang meer duren? Als het aan de makers van de mateloos populaire serie ligt, zit de kans op een nieuw seizoen van Gossip Girl er misschien wel in. Is dit niet het beste nieuws dat je vandaag zult lezen?!

De wereld is Gossip Girl

E! vroeg de makers van het programma, Josh Schwartz en Stephanie Savage, het hemd van het lijf. Schwartz: “We hebben de opties voor een remake nog niet bekeken, maar het iets waar we zeker over na gaan denken. Het internet is enorm veranderd, dus het zou interessant zijn om te kijken hoe Gossip Girl nu past in een wereld van Snapchat, Instagram en andere sociale apps. De wereld is nu Gossip Girl geworden”.

Aanbieden

Hoewel er dus nog geen concrete plannen zijn voor een doorstart van het programma, zijn er wel al acteurs die zich aanbieden voor een rol in de serie. Sebastian Stan: “Ik zou het graag doen! Waarom niet? Jessica Szohr en Chace Crawford ook. Van de rest weet ik het niet.”

Laten we dus maar hopen dat het idee daadwerkelijk door zal gaan!

Lees ook: 10 Dingen die je niet wist over Gossip Girl

Bron: E! News, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook