Heidi Montag doet bizarre onthulling over borstvergroting

The Hills-ster Heidi Montag staat naast de realityserie vooral bekend om haar plastische ingrepen. En dan vooral over ha...

The Hills-ster Heidi Montag staat naast de realityserie vooral bekend om haar plastische ingrepen. En dan vooral over haar borsten, want daar kan niemand omheen. Ook Heidi zelf niet, want ze doet een bizarre en onverwachte uitspraak over haar beroemde borstpartij.

Te groot

In een interview met People Magazine doet ze openhartig haar verhaal over haar opgevulde boezem. Terwijl iedereen dacht dat Heidi zielsgelukkig was met haar nieuwe lichaam, blijkt niets minder waar. Naar eigen zeggen heeft ze enorme spijt dat ze in 2010 haar borsten heeft laten vergroten naar een cup F. “Ze waren zo zwaar dat ik het idee had dat ze door mijn huid heen zouden komen. De implantaten waren gewoon veel te zwaar voor mijn lichaam. Ik had veel pijn en voelde me constant ongemakkelijk. Ik vroeg mezelf daadwerkelijk af waar ik die grote borsten voor nodig had.”

Spijt

De reality-ster stond op de cover van People Magazine toen ze 10 plastische ingrepen op één dag had laten doen. “Ik was in mijn hoofd alleen maar bezig met plastische chirurgie. Ik had geen idee wat ik aan het doen was en dat het zoveel effect zou hebben op de rest van mijn leven. Het was een uitdaging op lichamelijk gebied, maar ook emotioneel, spiritueel, mentaal en zowel voor mijn man als voor mij.” Intussen heeft ze haar F-cup weer vervangen voor een degelijke D-cup, waar ze erg blij mee is.

Lees ook: Eerste beelden van de nieuwe aflevering van The Hills

Bron: Entertainment Tonight, Beeld: Getty

Laatste nieuws