Vader Lindsay Lohan doet bizarre uitspraak over haar zwangerschap

Lindsay Lohan weet de hele wereld goed te verwarren op het moment, want de actrice zegt zwanger te zijn, maar toch werd...

Lees ook

Lindsay Lohan weet de hele wereld goed te verwarren op het moment, want de actrice zegt zwanger te zijn, maar toch werd ze rokend en drinkend op een boot gespot. En op diezelfde foto’s is ook een klein buikje te zien.

Wel of niet zwanger

Aangezien Lindsay zich niet gedraagt als iemand die zwanger is, gaat de wereld ervan uit dat ze niet zwanger is. Haar vader Michael Lohan heeft zich al uitgesproken over de zwangerschap van zijn dochter en zei toen dat als zijn dochter zegt zwanger te zijn, dat hij dat gelooft. En zelfs na de nieuwe foto’s gelooft Michael dat nieuws nog steeds. Tegen People zegt hij dan ook: “Ik geloof mijn dochter, maar ja, ze rookt. Ze rookte een sigaret en ik zeg niet dat het goed is, maar het is gebeurd.” Over het alcoholgebruik zegt Michael nogal iets opvallends: “Ze was niet aan het drinken, ze rookte en daar heb ik met haar over gepraat.” Maar toch is Lindsay op de gevoelige plaat vastgelegd met een flesje bier. Zullen Lindsay en Michael de waarheid spreken? De gehele situatie is nogal ingewikkeld aangezien Lindsay’s verloofde Egor na een enorme ruzie de benen heeft genomen.

Lees ook: Lindsay Lohan is woedend op verloofde

Bron: Perez Hilton Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook