Vader is woedend nadat hij geheim van trouwende dochter ontdekt

Een bruiloft van een dochter hoort voor een vader één van de meest speciale momenten in zijn leven te zijn. Zijn kleine...

Lees ook

Een bruiloft van een dochter hoort voor een vader één van de meest speciale momenten in zijn leven te zijn. Zijn kleine meisje is dan echt volwassen, maar voor deze vader werd dat geluk verpest toen hij tijdens het bruidsjurken passen achter het grote geheim van zijn dochter kwam.

No to the dress

Amy Davison deed mee aan het programma Say Yes To The Dress en hoopte een bruidsjurk te vinden, maar dat was moeilijker voor haar dan andere bruiden. Zij heeft namelijk sleeve tatoeage laten zetten zonder dat haar vader dat wist. En haar vader heeft een hekel aan tatoeages. Tijdens het bruidsjurken passen is dan ook de eerste keer dat hij Amy’s tattoo zal zien. “Zijn mening vind ik heel belangrijk, maar hij mag mijn armen niet zien vanwege de tattoos. Ik ben echt nerveus, ik sta op het punt om te huilen. Mijn papa houdt helemaal niet van tatoeages, hij gaat kwaad worden. Ik kan echt niet zo voor zijn neus gaan staan,” zegt Amy dan ook. En wanneer Amy de jurk én tattoo aan haar vader laat zien reageert hij inderdaad heel erg geschokt.

“Ja, ze moet mouwen dragen. Ik zie niet in hoe een trouwjurk er mooi kan uitzien met zo’n arm. Ze zou die sleeve niet mogen hebben, verschrikkelijk. Elke jurk zal er nu slecht uitzien op haar lichaam. Ik ben nu wel emotioneel, ja. Ik zal nooit teleurgesteld zijn in haar als persoon, maar ik ben in shock,” zegt Amy’s vader wanneer hij ziet en dat zijn een paar harde uitspraken. Amy begint onmiddellijk te huilen en laat weten dat ze erg veel spijt heeft van de tattoo. Na het drama kiest Amy inderdaad voor een jurk met lange mouwen. Hopelijk wordt het ondanks deze uitspraken toch nog een mooie dag voor Amy met haar vader.

Lees ook: Zo gaat het er dus écht aan toe bij TLC’s Say Yes To The Dress

Bron: DailyMail Beeld: TLC, Say Yes To The Dress, istock

Laatste nieuws

Zie ook