Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb-nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb-nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Groot nieuws voor Gigi Hadid en Zayn Malik

Een maand na hun tijdelijke breuk, is Gigi Hadid ingetrokken bij Zayn Malik. Volgens The Mirror is het half-Nederlandse model zelfs met toestemming van de zanger aan het decoreren geslagen. Een bron van de krant weet te vertellen dat het stel een regel heeft ingevoerd: nooit langer dan tien dagen zonder elkaar zijn. Zayn zou ook al bezig zijn met de voorbereidingen van een huwelijksaanzoek. “Hij wil het de meest romantische avond van haar leven maken als hij een aanzoek doet. Hij werkt eraan, maar het moet perfect zijn.”

De 23-jarige One Direction-zanger en de 21-jarige dochter van de Nederlandse realityster Yolanda Hadid kregen in november vorig jaar een relatie.

Pretty Little Liars grote winnaar Teen Choice Awards

Televisieserie Pretty Little Liars was zondag in Los Angeles de grote winnaar bij de Teen Choice Awards. Voor het tweede achtereenvolgende jaar ging de show er vandoor met zes awards.

Iggy Azalea heeft geen relatie met French Montana

Iggy Azalea heeft geen relatie met French Montana. Dat liet ze zondag zelf weten aan E! De twee werden vorige week samen gespot in Las Vegas, waar ze een optreden van Jennifer Lopez bezochten. Daarna zouden ze nog de bloemetjes buiten hebben gezet in een nachtclub, waar ze samen op de dansvloer stonden. “We werken alleen samen”, vertelt de Australische rapper nu. “Er komt een nieuwe single aan, waarvoor ik met French Montana heb samengewerkt. Ik was in Las Vegas om die op te nemen. Ik verwacht dat de video binnen een paar weken klaar is.”

Bron: ANP Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook