Ai, Utopiaan Billy gaat vreemd

Billy Bakker is nog maar net terug in Utopia en zorgt nu al voor de nodige opschudding. Billy kwam terug naar Utopia om...

Lees ook

Billy Bakker is nog maar net terug in Utopia en zorgt nu al voor de nodige opschudding. Billy kwam terug naar Utopia om haar grote liefde Ruud weer voor zich te winnen, maar wat ze daarna allemaal aanrichtte…

Official

Billy en Ruud waren de eersten die een officiële relatie kregen in het huis. Zo serieus, dat toen Ruud er na acht maanden uit werd gestemd, Billy de volgende dag ook haar biezen pakte en het huis verliet. Vervolgens hebben zij negen maanden een relatie gehad. Daar kwam abrupt een einde aan toen Billy verliefd werd op een andere man en Ruud met een gebroken hart achterliet.

“Ik had én Ruud laten gaan en ik ben met de noorderzon vertrokken uit Nederland. Toen ik wist dat Ruud terugging naar Utopia, vroeg ik mezelf af hoe het zou zijn als ik dat ook zou mogen en kunnen doen. Het is voor mij de kans waar ik op heb gewacht. Zo kan ik Ruud terugwinnen”, vertelde Billy eerder aan Shownieuws.

De leukste

“Ik wil gewoon dat hij een deel is van mijn leven. Op welke manier dan ook. Maakt me niet zoveel uit. Als hij gelukkig wordt met een andere vrouw, dan gun ik hem dat ook. Maar ik ben wel de leukste”, aldus Billy aan Privé. Haar missie om Ruud terug te winnen faalde uiteindelijk.

Tijdens de verjaardag van mede-Utopiaan Jessy had ze het wel heel gezellig met de jarige. En wat begon als een zoenpartij, mondde later uit tot een enorme vrijpartij op de wc. Zowel Jessy en Billy beweren echter dat het enkel een onenightstand was.

Lees ook: Verwacht dít Utopia-koppel een kindje?!

Bron: Telegraaf, Privé, Shownieuws, Beeld: Utopia

Laatste nieuws

Zie ook