De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Kylie nodigde Caitlyn wel uit op verjaardag’

Afgelopen zondag vierde Kylie Jenner alvast haar verjaardag, maar er leken een aantal gasten te ontbreken. Naar verluidt zou de realityster Caitlyn Jenner, halfbroer Rob Kardashian en zijn verloofde Blac Chyna niet hebben uitgenodigd. Maar niets is minder waar volgens bronnen van People. Een insider laat weten dat Kyle de drie wel een uitnodiging had gestuurd voor het feestje in een restaurant in Los Angeles.

En dit jaar heeft de brunette zeker uitgepakt met haar verjaardag. Naast de cadeau’s die ze kreeg, trakteerde ze zichzelf namelijk op een gepersonaliseerde Landrover ter waarde van 200.000 dollar (180.000 euro).

Drake en Kanye hinten op gezamenlijk album

Het lijkt erop dat Drake en Kanye West een gezamenlijk album uit gaan brengen. De rappers hintten maandagavond tijdens een optreden bij het OVO Festival in Toronto op een samenwerking. “Zijn jullie klaar voor dit album?”, vroeg Kanye aan het publiek, waarna hij duidelijk maakte dat hij het niet had over zijn laatste cd The Life of Pablo of Drake’s Views.

Justin Bieber kiest partij

Als je dacht dat er nu wel een einde kwam aan het drama tussen Kanye West en Taylor Swift over zijn lied Famous, heb je het goed mis. Steeds meer mensen mengen zich in de ruzie. Dit keer: Justin Bieber… De zanger haalde via Instagram keihard uit naar zangeres Taylor Swift door duidelijk te maken dat hij aan de kant van de rapper staat. “Taylor swift what up“, schreef Justin bij een foto van een Facetime-gesprek met Kanye.

Bron: Telegraaf, HollywoodLife, Billboard, Beeld: Twitter, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook