Bevestigd: Dít is de nieuwe vriendin van Tim Douwsma

De relatie van Tim Douwsma met Stephanie Tency liep begin dit jaar op de klippen. Daarna liet Tim weten e...

Lees ook

De relatie van Tim Douwsma met Stephanie Tency liep begin dit jaar op de klippen. Daarna liet Tim weten even klaar te zijn met de liefde en zich te willen focussen op zijn werk. Totdat eerder deze week geruchten gingen over een nieuwe liefde…

Verliefd

Aan RTL Boulevard antwoordde Tim dit weekend op de vraag of hij nog single is: “Wie weet gebeurt er wel eens iets leuks. Laat ik het zo zeggen: ik heb wel weer tijd voor leuke nieuwe dingen.” Op de vraag of er ook al een nieuwe liefde in zijn leven is, zei Tim lachend: “Daar ga ik nog helemaal niet op antwoorden.” Maar zijn brede glimlach verklapte dat er wel zeker een vrouw in zijn leven is. En dat is ook zo! Dat heeft zijn management zojuist bevestigd.

Lucky lady

Jessie Jazz Vuijks, Miss Nederland 2015, is de die zich de vriendin van één van Nederlands meest begeerde mannen mag noemen. Volgens het management van zowel Tim als Jessie zijn de twee stapelverliefd en sinds twee maanden onafscheidelijk. Op het moment genieten ze van een vakantie samen.

Waar het allemaal begon…

In januari gingen de geruchten al dat Tim en Jessie een setje waren. Tijdens de Beau Monde Awards zouden ze het wel héél gezellig hebben gehad en zelfs hebben gezoend. “We hebben heel gezellig gekletst, maar iemand heeft gewoon iets verzonnen”, zei de blondine daarna, gevolgd door: “Het is een hartstikke lekker ding natuurlijk, dat weten we allemaal. Maar mijn relatie is net uit, dus ik blijf gewoon lekker op mezelf.”

Zie ook: Tim Douwsma onherkenbaar

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook