Toen & nu: Kevin Gnapoor uit Mean Girls

Het is de chickflick der chickflicks: Mean Girls. Er is geen vrouw die hem niet heeft gezien en de kans is groot da...

Het is de chickflick der chickflicks: Mean Girls. Er is geen vrouw die hem niet heeft gezien en de kans is groot dat jij de film zowat kunt dromen. Dan herinner je je waarschijnlijk ook wiskunde-fan Kevin Gnapoor en zijn optreden tijdens de winter talent show nog wel. ‘Yo, yo, yo. All you sucka MC’s ain’t got nothing on Kevin G‘! Maar de Mean Girls-ster is nu zeker geen sulletje meer.

Kevin aka Rajiv

De rol van Kevin werd gespeeld door Rajiv Surendra. De acteur was pas 15 jaar oud toen de film werd opgenomen. Ondanks het succes van Mean Girls stopte hij met acteren en ging hij een totaal andere richting op. Vandaag de dag heeft hij in plaats van een liefde voor cijfers, een grote liefde voor letters. Zo is hij zijn eigen kalligrafie-bedrijfje begonnen en maakt Rajiv de toffe krijtbord-menu’s in New York en Toronto.

Ook ziet de Mean Girls-ster er nu heel anders uit. Geen wijde trainingspakken en nerdy kleding meer, maar witte overhemden en bootschoenen. En hij is duidelijk ook regelmatig in de sportschool te vinden, want hij is een stuk gespierder geworden de afgelopen jaren.

Lees ook: Toen & Nu: Damian van Mean Girls

Toen:

Nu:

Bron: Self, Beeld: YouTube, Instagram, Mean Girls

Laatste nieuws