Zo ziet het dochtertje van Jamie Lynn Spears er nu uit

Op 16-jarige leeftijd stond het leven van Jamie Lynn Spears helemaal op z’n kop. Het zusje van popicoon Britney Spears r...

Lees ook

Op 16-jarige leeftijd stond het leven van Jamie Lynn Spears helemaal op z’n kop. Het zusje van popicoon Britney Spears raakte zwanger van haar toenmalige vriend Casey Aldridge en in 2008 beviel ze van een dochtertje, genaamd Maddie. Het meisje is inmiddels al 8 jaar oud en lijkt nu sprekend op haar moeder.

Kleine meisjes worden groot

Jamie deelde afgelopen week een foto van haar dochtertje. Op het kiekje is te zien dat Maddie een schoolkostuum draagt en trots poseert voordat haar eerste schooldag in de ‘3rd grade’ begint. Enne, grote kans dat ze in de voetsporen van haar moeder treedt. Op Instagram was namelijk te zien dat het dochtertje van Jamie mee ging naar de Billboard Music Awards en het erg naar haar zin had.

Back on track

Jamie Lynn heeft haar leven inmiddels weer terug op de rails. In 2014 stapte ze in het huwelijksbootje met Jamie Watson en naast het moederschap is ze druk bezig met haar muziekcarrière. Ook verscheen er in juni op TLC een special genaamd Jamie Lynn Spears: When the Lights Go Out , waarin ze openhartig vertelde over haar zwangerschap.

Lees ook: Waarom iedereen het over déze foto van Britney Spears en haar zusje heeft

Bron: Us Magazine, Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook