Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin en Selena ruziën verder
De ruzie laaide op toen Selena afgelopen weekend reageerde op het statement van Justin, dat hij zijn Instagramaccount zou afschermen als fans niet aardiger zouden doen tegen zijn vermeende nieuwe liefje Sofia Richie. De zangeres reageerde met de opmerking dat de zanger dan beter geen foto’s van hem en Sofia kon plaatsen.

“Grappig om te zien dat mensen die me gebruikten voor mijn beroemdheid, nu naar mij wijzen. Triest.”, reageerde Justin maandag. Selena haalde daarop flink uit. “Grappig hoe degene die altijd vreemdging, nu wijst naar degene die altijd begripvol en steunend was. Triest.” Na die opmerking ging het van kwaad tot erger. Uit screenshots, die fans van berichten van beide artiesten maakten, blijkt dat Justin zijn ex verdenkt van een verhouding met een One Direction-bandlid. “Oh ik ging vreemd. Ik was vergeten van jou en Zayn Malik”, schrijft hij. Selena besloot daarop de discussie te staken. “Ik ben klaar. Ik moet wat Selenators ontmoeten”, liet ze weten, verwijzend naar haar fans.

Bella Thorne en Gregg Sulkin uit elkaar
Na ruim een jaar is de relatie van de Amerikaanse actrice Bella Thorne en de Britse acteur Gregg Sulkin voorbij. People beschikt over een gezamenlijke verklaring van het koppel.

”Na veel denkwerk en zelfanalyse hebben we besloten onze relatie te beëindigen. We zullen altijd van elkaar blijven houden. Tijdens ons samenzijn hebben we het beste in elkaar naar boven gehaald. Onze agenda’s maakten het moeilijk om met elkaar af te spreken. Daarom hebben we besloten dat dit voor nu het beste is.”

Bella Thorne en Gregg Sulkin bezochten vorig jaar zomer samen de Teen Choice Awards, waarbij ze elkaar kusten op de rode loper. In mei waren ze een jaar samen. De Disney-actrice werd eerder gelinkt aan Brandon Lee, de zoon van actrice Pamela Anderson en rocker Tommy Lee.

Fast and The Furious-acteurs begraven strijdbijl
Vin Diesel en Dwayne –The Rock – Johnson lijken de strijdbijl te hebben begraven. Vin plaatste maandag een bericht op Instagram waarin hij benadrukte dankbaar te zijn voor iedereen in de cast van Fast 8.

Vorige week bleek dat de twee al langer ruzie hadden, toen Dwayne in een Instagrampost zijn ongenoegen uitte over de werkhouding van zijn mannelijke collega’s. Hij noemde geen namen, maar verschillende media berichtten dat het vooral om Vin Diesel ging. In een nieuwe post een paar dagen later nuanceerde The Rock zijn woede. “We zijn een familie, en in families vinden meningsverschillen plaats. Voor mij kan een conflict iets goeds zijn, als er een gezonde oplossing op volgt. En zoals bij elke familie, komen we er beter uit.” TMZ liet eind vorige week al weten dat de heren het achter de schermen hadden bijgepraat. Met zijn bericht van maandag lijkt Vin de vrede te bevestigen. “Ik ben trots op het hele team dat Fast 8 een realiteit maakt. Ik ben dankbaar voor de hele cast. Iedereen die aan boord is gekomen, schittert vanwege talent en toewijding.”

De acteur plaatste de tekst bij een foto van zijn anderhalf jaar oude dochter Paulina. Het meisje werd vernoemd naar Paul Walker, het Fast & Furious-castlid dat eind 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Beeld: Getty, Instagram, Bron: Nu.nl, RTL

Laatste nieuws

Zie ook