Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

De waarheid achter de billen van Kim Kardashian

De billen van Kim Kardashian... Het is een onderwerp waar al jaren over gesproken wordt. Zijn ze puur natuur of hartstikke fake? Het antwoord is eindelijk naar buiten gekomen. Kim Kardashian heeft tijdens een live Q&A namelijk toegegeven dat ze regelmatig injecties krijgt, maar niet omdat ze grotere billen wil.

De realityster heeft last van de huidaandoening psoriasis en krijgt om de zoveel tijd cortisone geïnjecteerd in haar derrière. Bij slechts 1 op de miljard mensen hebben deze injecties gevolgen voor de grootte en dat was ook bij Kim het geval. Daarom heeft ze de ene keer grotere billen dan de andere keer. Tenminste, dat is wat ze beweert. Bekijk de foto's hier.

North West nu al dol op hakken

Kleine meisjes worden groot en dat geldt zeker ook voor North West. Het dochtertje van Kim Kardashian treedt beetje bij beetje in de voetsporen van haar moeder en nu neemt ze ook al de kledingstijl van mama over. De kleine krullenbol had de zilveren Balenciaga laarzen van haar moeder te pakken gekregen en daar moest Kim natuurlijk een foto van maken. "Niet verwacht dat dit zo snel zou gebeuren... Mijn kleine meisje steelt mijn schoenen", schrijft de realityster bij een foto van North die met de laarzen poseert. Ze moet nog een klein beetje groeien, maar grote kans dat North later een echte fashionista wordt.

Kardashians reageren op bijzondere opmerking van The Game

The Game heeft in een van zijn nieuwste nummers een bijzondere opmerking gemaakt. De rapper beweert in de track Sauce namelijk dat hij met drie Kardashians het bed heeft gedeeld. Hij noemde geen namen, maar liet wel weten dat hij ze van collega Usher 'doorgeschoven kreeg'. De Kardashians zouden dat nu zelf ontkennen.

Volgens TMZ vallen Kylie, Kendall, Khloé, Kourtney en Kris daar sowieso niet onder. Alleen over Kim Kardashian heeft de entertainmentsite zo haar twijfels. De twee hebben namelijk ooit met elkaar gedatet. Ook Khloé werd in 2014 wel eens met hem gespot, maar die zouden naar eigen zeggen nog steeds alleen vrienden zijn.

Bron: HollywoodLife, TMZ, Mirror, Beeld: Instagram