Het Instagram-geheim van de celebs

Dat ene moment waarop je ziet dat je haar perfect zit of je wenkbrauwen helemaal on fleek zijn en je écht een selfi...

Lees ook

Dat ene moment waarop je ziet dat je haar perfect zit of je wenkbrauwen helemaal on fleek zijn en je écht een selfie moet maken. Je schiet zoveel foto’s dat het album op je telefoon bijna vol zit en dan zitten er misschien maar een paar ‘Instagram-waardige’ kiekjes bij. Herkenbaar? Dan heb je je vast wel eens afgevraagd hoe de celebs keer op keer weer de perfecte selfie maken… Nou, het antwoord is veel simpeler dan je dacht.

Simpel trucje

Natuurlijk, veel celebs hebben een heel team aan make-up artists en haarstylisten klaarstaan en de handigste snufjes om een goede foto te maken. Toch is het celebrity make up aritst Patrick Ta, die onder andere de make-up van selfiequeen Kim Kardashian doet, opgevallen dat allemaal celebs één simpel trucje toepassen.

Volgens hem is het geheim een specifieke filter. En nee, niet een van de standaard filters zoals Slumber of Valencia. Het is de rode kleur die je kunt kiezen bij de extra bewerk-opties onder het kopje ‘kleur’. Onder andere Ashley Benson en Gigi Hadid zijn al fan van de filter. Logisch, want het geeft je huid een warme gloed en het beeld lijkt er minder hard door. Je ziet het hieronder:

Lees ook: Vrouw maakt een jaar lang elke dag een selfie om gewichtsverlies te laten zien

Bron: Look, Seventeen, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook