Marnie krijgt storm van kritiek na actie in Celebrity Big Brother

Dat Geordie Shore’s Marnie Simpson de braafste niet is, weten we inmiddels. De 24-jarige realityster, die momenteel...
Marnie krijgt storm van kritiek na actie in Celebrity Big Brother

Dat Geordie Shore’s Marnie Simpson de braafste niet is, weten we inmiddels. De 24-jarige realityster, die momenteel in het Celebrity Big Brother (CBB)-huis verblijft, heeft een hoop woedende en vooral verbaasde mensen op de hals gehaald met haar laatste actie.

Wanhopig

Marnie heeft een hoop fratsen uitgehaald in CBB, maar het beeld waarop ze seksuele handelingen uitvoerde met een banaan ging volgens velen écht te ver. Marnie sprak met haar huisgenoot en voormalig X Factor-kandidaat Katie Waissel over haar orale sekstechnieken. Erover praten was voor Marnie niet voldoende, dus pakte ze er een banaan bij en liet ze het zien.

De kijkers waren er niet over te spreken. “Marnie is zo wanhopig, het is zo zielig. Kijk eens naar wat ze met die banaan doet. Niet te geloven”, zegt een kijker op Twitter. “Marnie is walgelijk”, aldus een ander. “Marnie, ik verwacht niet anders van jou, maar denk je dat men hier op zit te wachten? Gedraag je. Je bent walgelijk.” Voegt nog een kijker eraan toe.

Lees ook: Geordie Shore's Marnie Simpson ontslagen

Bron: Mirror UK, Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bda06451e9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });