De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

North heeft waterpret
North West en moederlief Kim Kardashian kwamen afgelopen weekend terug uit Punta Mita, Mexico. De 3-jarige had na haar korte break wat quality time met haar vader Kanye West. De rapper deelde een zoete foto van North op Twitter waarop zijn dochter lekker aan het badderen is. North zat echter niet zomaar in een bad, Kanye had de badeendjes verruild voor glow in the dark sticks. Hoe cool!

Khloe openhartig over eetgewoontes zussen
De Kardashian/Jenner zussen worden vaak geprezen om hun strakke lichamen, en ‘jaloersmakende’ curves. Ze brengen daarvoor heel wat uurtjes door in de sportschool en ze volgen ook allemaal heel uiteenlopende diëten. In haar nieuwste blogpost gaat Khloe er op in.

“We hebben zulke verschillende eetgewoontes dat we ons af en toe afvragen of we wel familie van elkaar zijn. En een restaurant uitzoeken is al helemaal een klus”, begint Khloe. Ze legt uit dat Kim het strikte Atkins-dieet volgt: “Ik zou het geen dag volhouden. Ze mag wel vlees en zuivel eten, maar geen suiker en koolhydraten. Ik snoep te graag en eet zelf geen rood vlees of zuivel”, staat er te lezen. Kendall is daarentegen blessed met goede genen. “Ze volgt een anti-modellendieet. Ze is dol op hamburgers en pizza’s en komt niets aan. Kendall is de persoon die ik opbel als ik een cheat day wil.” Volgens Khloe heeft Kylie de typische eetgewoontes van een tiener, maar ze kiest wel vaak voor verse, biologische producten. Kourtney volgt volgens Khloe zonder twijfel het meest gekke dieet van de familie. “Ze eet alleen maar biologisch voedsel en heeft zichzelf ervan overtuigd dat ze allergisch is voor zuivelproducten en gluten. Als zij langskomt, doe ik een slot op mijn voorraadkast, zodat ze me niet kan oordelen op wat erin zit.”

Kendall Jenner sleept nog een Vogue cover in de wacht
Kendall Jenner is on a roll. De 20-jarige siert niet alleen de cover van het prestigieuze septembernummer van Vogue US, de brunette is ook te zien op het oktobernummer van Vogue Japan. Op Instagram geeft ze een sneak peek.

Beeld: Instagram, Getty, Bron: US, Instagram, Nieuwsblad

Laatste nieuws

Zie ook