Er ligt een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Victoria's Secret-model Taylor Hill siert de cover van...

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Victoria’s Secret-model Taylor Hill siert de cover van onze Big Fashion Issue.

Deze week:

* Ze is het gezicht van Topshop, wordt als een malle geboekt voor de catwalks in september én schittert in november weer als Angel. Laat die herfst maar komen, wat Taylor Hill betreft.

* Het boerkiniverbod dat vorige week op verschillende Franse stranden is ingesteld zorgt voor aardig wat ophef. In Nederland verandert
er niets.

* Selena boos. Hailey boos. Gigi boos? Sahara Ray?
Het Insta-vertrek van Justin Bieber heeft nogal wat losgemaakt in de afgelopen week. De hoofdspelers in Justin-gate op rij.

* Na een heftige breuk zet Sienna Miller vol in op haar kersverse romance met regisseur Bennett Miller. Bye bye Londen, hello New York!

* Afgelopen drie jaar zijn zo’n 400 mensen opgelicht door hun online lover. Ook de 28-jarige Rio werd de dupe van datingfraude.

* Nu de heftige vechtscheiding van Johnny en Amber achter de rug is, hoopt Johnny’s familie op een hereniging met Vanessa,
de enige vrouw die Johnny kan temmen.

* Sinds kort woont hij in de Veluwse bossen. De rust heeft hem zichtbaar goed gedaan. Hoorbaar ook: er is een gloednieuw album. Grazia sprak met een verrassend fitte Jett Rebel.

* Een van de belangrijkste troeven van Donald Trump tijdens zijn missie om de Amerikaanse verkiezingen te winnen, is Hope Hicks: een twenty-something met goede looks. Maar zonder enige politieke ervaring.

* Xandra (24) raakte vijf jaar geleden aan de drugs en werd gedwongen tot sex voor geld. Nu geeft ze nu voorlichting over de duistere wereld van loverboys.

* Hij bezit vijf miljoen dollar en weet alles over the lifestyle of the rich and famous. Zo veel zelfs dat Jonathan Cheban, de BFF van Kim K, er een opleiding in is gestart.

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook