Onherkenbaar: Janice Dickinson toen & nu

Janice Dickinson, die we beter kennen als 's werelds eerste topmodel, was in haar jonge jaren een absolute beauty. Ze wa...

Lees ook

Janice Dickinson, die we beter kennen als ’s werelds eerste topmodel, was in haar jonge jaren een absolute beauty. Ze was niet voor niets een succesvol model. Maar die dagen zijn dankzij een overdosis aan plastische chirurgie voorbij. Doodzonde, vinden haar fans.

Plastic fantastic

Het inmiddels 61-jarige model vond ouder worden duidelijk erg lastig, waardoor ze ontzettend veel aan zichzelf heeft laten sleutelen. Zo liet ze haar wenkbrauwen liften en implantaten in haar wangen zetten, maar ging ze ook voor een ooglidcorrectie, een boobjob en heel wat botox en fillers. Het resultaat is dat je de Janice van vroeger niet meer herkent.

Op social media verbazen haar volgers zich keer op keer weer over het uiterlijk van de eens zo mooie Janice. “Zonde, je was zo mooi!”, “Je was zonder al die ingrepen waarschijnlijk een prachtige oudere dame geweest” en “Waarom heb je dit gedaan?” zijn slechts een greep uit de reacties. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Ex-topmodel Janice Dickinson heeft borstkanker

Vroeger tijdens haar modellencarrière:

2005:

nu:

Bron + Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook