Farrah Abraham kocht haar eigen verlovingsring, maar werd nooit ten huwelijk gevraagd

Kun je niet wachten om ten huwelijk gevraagd te worden? Realityster Farrah Abraham ook niet. Maar ze heeft daar de perfe...

Lees ook

Kun je niet wachten om ten huwelijk gevraagd te worden? Realityster Farrah Abraham ook niet. Maar ze heeft daar de perfecte oplossing voor.

I do

In een nieuwe sneak peek van Teen Mom OG legt de 25-jarige uit dat ze een diamanten ring heeft aangeschaft om aan Simon Saran geven, zodat hij haar ten huwelijk vraagt. Farrah kwam jammer genoeg van een heel koude kermis thuis. “Ik kocht een verlovingsring”, vertelde ze aan haar moeder Debra. “Ik dacht dat Simon mij ten huwelijk zou vragen, maar er is nooit iets gebeurd. Ik heb die ring nog steeds en Simon heeft me er niet eens voor terugbetaald.”

I don’t

Het ziet ernaar uit dat Farrah voorlopig nog niet in het huwelijksbootje stapt. Het zelfde geldt voor haar collega Amber Portwood. Zij is verloofd met de shady Matt Baier wiens sleaze en dirt steeds vaker boven water komt. Hij probeerde vóór Amber een move te maken op Jenelle Evans en Farrah. “Ik hoop dat ze iemand vindt die beter is dan dat”, aldus Farrah toen het grote nieuws haar ter ore kwam. “Ik dacht dat Amber het allang wist. Ik zou de bruiloft meteen cancelen als ik haar was.”

Lees ook: Nog meer bizarre onthullingen over verloofde van Teen Mom Amber

Beeld: Getty, Bron: Daily Mail

Laatste nieuws

Zie ook