Do showt flinke babybump in bikini

Zangeres Do is in verwachting van haar tweede kindje. Hoewel ze het grote nieuws pas twee maanden geleden bekendmaa...

Lees ook

Zangeres Do is in verwachting van haar tweede kindje. Hoewel ze het grote nieuws pas twee maanden geleden bekendmaakte, heeft ze al een mooie grote buik. Die showt ze met dit warme weer trots in bikini.

Baby on board!

Do heeft sinds sinds het bekendmaken van haar zwangerschap nog geen foto’s van haar babybump op social media geplaatst. Nu trakteert ze ons meteen op een bikini-foto op het strand. En wat ziet ze er goed uit!

“Mama DO, we maken een zeemeermin van jou ik denk eerder aan iets anders aangespoeld op het strand…”, schrijft ze grappend bij de foto.

Geheim

Do is inmiddels al ruim zes maanden zwanger van haar vriend Marc. De zangeres heeft haar zwangerschap goed verborgen weten te houden voor de buitenwereld, want pas begin juni liet ze weten een tweede kindje te verwachten. “Ik heb goede vrienden die een geheim kunnen bewaren, dat is heel fijn. Ik heb niet een onwijze buik, dacht dat dit bij de tweede wel zo zou zijn, maar het valt nu niet meer te ontkennen”, liet ze toen weten. Marc en Do zijn al de trotse ouders van zoontje Jip.

A photo posted by thisisdo (@thisisdo) on

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook