De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘’em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie.

Adele weigert uitnodiging Kim Kardashian

Adele heeft pas een huis gekocht in Amerika en Kim Kardashian en Kanye West zijn haar nieuwe buren. Het bekende koppel nodigde de zangeres uit voor een etentje bij hun thuis, maar die uitnodiging heeft ze geweigerd. Dat meldt Sunday Mirror. Naar verluidt wilde momager Kris de wereldberoemde Adele gebruiken om zo de kijkcijfers van de realityserie Keeping Up With The Kardashians op te krikken.

Kim Kardashian gaat voor nieuwe haarkleur

Kim Kardashian heeft een bezoekje gebracht aan de kapper en haar donkere lokken verruilt voor een blonde coupe. Via Snapchat showde de realityster haar nieuwe look aan haar volgers. “Wat denken jullie: een donkere lipkleur bij mijn blonde haar voor vanavond?”, vraagt ze hen in het filmpje. Bekijk de beelden hieronder:

Kendall Jenner niet geweigerd bij Uber

Gisteren leek het erop dat Kendall Jenner geweigerd was door taxidienst Uber. Het model moest daarom vrijdagavond door haar halfzus Kim Kardashian naar een feestje worden gebracht. “Ugh! Ik moet Kendall de hele nacht rondrijden omdat ze is geweigerd door Uber. Waarom Uber?! Ze is een ‘model’ passagier!” , tweette Kim. Toch blijkt nu dat dat helemaal niet waar is. “Er was een klein probleem waardoor haar account even was geblokkeerd, maar dat is alweer opgelost”, legt een woordvoerder van Uber uit aan Fox.

Bron: Sunday Mirror, Fox, HollywoodLife, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook