Lachen: Blue Ivy zet moeder Beyoncé op haar plaats

Toen jij vannacht lag te slapen, barstte in Los Angeles het gigantisch grote muziekfeest The MTV Video Music A...

Lees ook

Toen jij vannacht lag te slapen, barstte in Los Angeles het gigantisch grote muziekfeest The MTV Video Music Awards (VMA’s) los. Het ‘regende’ weer celebs. Sommigen zagen eruit om door een ringetje te halen, anderen sloegen de plank volledig mis. Maar één ding is zeker: Beyoncé’s dochter Blue Ivy was de ster van de avond.

Kleine ster

Beyoncé had dit jaar een wel heel speciale date mee naar de VMA’s: haar 4-jarige dochter. En wie dacht dat Queen Bey de show stal in haar babyblauwe jurk van Francesco Scognamiglio, heeft het mis. De echte ster van de avond was de kleine Blue. Ze betrad de rode loper in een gigantische prinsessenjurk. De extravagante creatie is door designer Mischka Aoki ontworpen en heeft een prijskaartje van maar liefst 11.000 dollar.

De best & worst dressed van de avond zien? Klik hier.

Attitude

Hoewel Beyoncé de queen op de rode loper was, herinnerde Blue haar er even aan wie écht de baas is. Er dook een hilarisch filmpje op van de kleine meid die haar moeder hoofdschuddend wegtrekt bij de paparazzi. Ze had absoluut geen zin in al die camera’s. So sassy!

Zie ook: Beyoncé en Blue Ivy in matching outfits

Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook