André Hazes Jr. doet heftige uitspraak over familie

Andre Hazes Jr. en Monique Westenberg waren te gast bij Koffietijd. Daar deed de zanger een heftige uitspraak over zijn...

Lees ook

Andre Hazes Jr. en Monique Westenberg waren te gast bij Koffietijd. Daar deed de zanger een heftige uitspraak over zijn familie.

Droomvrouw

Dré begon met een lijst aan redenen waarom Monique zijn droomvrouw en de moeder van zijn kind is. “Los van dat ik haar beeldschoon vind, is ze ook gewoon een supergoed wijf”, vertelt hij. Monique vult aan: “We kunnen onszelf bij elkaar zijn, ik denk dat dat gewoon heel belangrijk is in een relatie.”

Maar de zanger was nog niet klaar. “Ze is veel te lief voor deze wereld, ze is ontzettend goed voor dieren, ze zou de laatste gulden aan een ander geven om te helpen…”

Dre benadrukt ook nog eens hoe blij hij is met zijn schoonouders. “Ik kwam voor de eerste keer bij Monique om haar vader te ontmoeten en die man is mij in het oud. Wij zijn echt gewoon twee handen op een buik. We zijn écht vrienden.”

Confronterende vraag

Maar dan volgt er een confronterende kijkersvraag over hun baby, die naar alle waarschijnlijkheid eind oktober ter wereld komt: Wie bellen jullie het eerst als jullie baby is geboren?

“Ik ga iemand anders bellen dan jij denk ik”, zegt Dré tegen Monique. “Ik bel mijn tourmanager, mijn chauffeur. Dat is eigenlijk de enige familie die ik nog heb. Die heb ik in dienst genomen en dat is mijn allerbeste vriend.”

Ouch, dat is een pijnlijke uitspraak. André maakt hiermee duidelijk dat er voorlopig geen hereniging inzit met zijn moeder en zus, waar hij al meer dan een jaar geen contact mee heeft. Dat terwijl Rachel vorige week nog liet weten open te staan voor een goed gesprek.

Familieruzie

Vorig jaar kwam Andre in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact. Het ging mis tussen André en zijn moeder en zus toen hij een relatie kreeg met Monique, die zestien jaar ouder is. Maar dat zou niet alles zijn… De écht reden van de ruzie lees je hier.

Lees ook: André Hazes Jr en Monique krijgen bijzonder babycadeau

Bron: Koffietijd, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook