Victoria Koblenko weer met babybuik

Victoria Koblenko is nog maar net bevallen, maar heeft nu alweer een babybuik. Een nepperd deze keer, voor haar rol in e...

Lees ook

Victoria Koblenko is nog maar net bevallen, maar heeft nu alweer een babybuik. Een nepperd deze keer, voor haar rol in een nieuwe ziekenhuisserie.

Babybuik

Als Victoria dacht na negen maanden van die grote buik af te zijn, heeft ze het mis. Ze gaat vandaag namelijk voor het eerst na de bevalling weer aan het werk en dat betekent: weer een babybuik. “Morgen weer voor t eerst de set op, deze keer met een opspeldbare buik met eronder veeel corrigerend ondergoed voor m’n echte. Mevrouw de interventie cardioloog, Lis van der Laan, aangenaam”, schrijft ze bij een foto op Instagram.

De nieuwe serie CMC Ziekenhuis begint op 2 oktober op RTL4. Naast Victoria zien we nog meer grote namen als Susan Visser, Lieke van Lexmond en Toprak.

Mama en papa

Victoria en Evgeni zijn twee weken geleden trotse ouders geworden van zoontje Kiy. De kersverse mama en papa zijn nog steeds niet van hun blauwe wolk af te slaan en hebben al meerdere foto’s van het kleine mannetje op social media gedeeld. Je ziet ze hier en hier.

In Grazia liet Victoria zich net voor de bevalling nog één keer met knappe rondingen bewonderen. En vertelde ze over het moederschap. Je leest het hier.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook