De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Rob onthult echte reden van afwezigheid bij Kims bruiloft
Rob Kardashian was de grote afwezige bij de Kimye wedding. De realityster vertelt nu, twee jaar later, de echte reden waarom hij niet bij de bruiloft was. “Ik trok enkele dagen voor de bruiloft mijn pak aan en ik voelde me heel onzeker. Ik zat niet lekker in mijn vel. Met mijn 1,85m woog in op mijn zwaarst 136 kilo”, vertelt de 28-jarige aan People. “De paparazzi volgden ons op de voet en ik vond het verschrikkelijk om de foto’s terug te zien”, voegt hij eraan toe. Rob benadrukt hij het nog steeds verschrikkelijk vindt dat hij de grote dag heeft gemist, maar dat hem niets anders te doen stond.
Kylie verrast Tyga met peperdure auto
Kylie Jenner heeft haar vriend Tyga flink laten schrikken. Ze deed alsof zijn Ferrari in beslag was genomen maar dat was allemaal onderdeel van een verrassing: een splinternieuwe Bentley. “De blogs hadden het bijna verpest”, legde Kylie uit in een filmpje dat ze deelde op Snapchat. “Er werd geschreven dat we samen naar een Bentley-dealer waren, maar ik was alleen. Dus ik moest liegen tegen T.” Tyga was overigens alweer snel van de schrik bekomen. “Ik ben sprakeloos”, reageerde de rapper op het 300.000 dollar kostende cadeau waarna hij uit pure vreugde een dansje deed.

Een eventuele inbeslagname zou niet ondenkbaar zijn aangezien Tyga regelmatig zijn geldzaken niet op orde heeft. Zo kreeg hij het eerder dit jaar nog aan de stok met zijn huisbaas vanwege een huurachterstand.

Rob rekent af met diabetes
Ron Kardashian heeft geen last meer van diabetes, zo weet TMZ. De realityster zegt dat hij dankzij zijn gezondere levensstijl geen medicijnen meer hoeft te nemen.

Rob lijdt aan type 2 diabetes, waarbij het lichaam onvoldoende reageert op insuline om suiker in het bloed af te breken. Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging zijn meestal de belangrijkste leefregels om diabetes type 2 te voorkomen en ermee te leven. Afgelopen december werd Rob nog met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij in een coma raakte als gevolg van zijn diabetes. Artsten drukte de ster op het hart dat hij gezonder moest gaan leven. Sinds Rob met zijn zwangere vriendin Blac Chyna samen is eet hij veel gezonder en sport hij vaker, weet TMZ

Bron: People, Beeld: Instagram, ImGur

Laatste nieuws

Zie ook