Real life: ‘Ik ben een professioneel ontmaagder’

André (45) is getrouwd en heeft drie kinderen. Zijn hobby? Het ontmaagden van vrouwen – gratis, veilig en als het even...

Lees ook

André (45) is getrouwd en heeft drie kinderen. Zijn hobby? Het ontmaagden van vrouwen – gratis, veilig en als het even kan liefdevol. Hij vertelt.

“’Door jou zou ik wel ontmaagd willen worden.’ Ik was ronduit verbaasd toen Suzan, met wie ik bij een kampvuurtje op een vakantie in Frankrijk zat te praten, me dit zei. We hadden die avond daarvoor tot diep in de nacht met wat wijn gepraat over mijn voorliefde voor tantramassage en hoe ik zo veel mogelijk probeer te leven volgens de opvattingen van het taoïsme. Het gaat er daarbij om dat je de dingen in het leven in je opneemt zonder daar een oordeel over te vormen. Precies om die reden zag ze mij als haar perfecte ontmaagder: ze was inmiddels de 25 gepasseerd, had alles in haar leven op de rit, maar van sex was het nog nooit gekomen. ‘Ik ben niet op zoek naar pure sex, maar ik wil gewoon een respectvolle eerste keer en ik denk dat jij me die wel zou kunnen geven.’ Ik was erg gevleid door dit verzoek, maar besloot het ook meteen weg te lachen: ik was immers al vijftien jaar gelukkig samen met dezelfde vrouw, met wie ik drie kinderen had. Ik mocht dan wel vrij en onbevooroordeeld in het leven staan, monogamie heb ik nog steeds hoog in het vaandel staan en ik was niet van plan mijn huwelijk op het spel te zetten voor dit ene avontuurtje. Omdat het plan voor mij toch van de baan was en ik het eigenlijk ook wel een hilarisch voorval vond, besloot ik het mijn vrouw te vertellen. Dan konden we er samen om lachen en weer verder met onze vakantie. Maar zij reageerde tot mijn verbazing heel anders dan ik had verwacht: ‘Ik snap die vrouw wel. Je bent ook een heel geduldig en vrijgevig persoon. Je zou haar inderdaad die respectvolle eerste keer kunnen bieden waar ze zo op hoopt. Ik zie dat jou eigenlijk wel doen.’ Nu weet ik dat mijn vrouw niet jaloers is aangelegd, maar dit shockeerde me toch. Zou ze hier echt zo relaxed op reageren als ze zei? Na nog wat te hebben gepraat met elkaar leek mijn nieuwsgierigheid het te toch te winnen van mijn twijfels: Ik besloot dat ik Suzan zou gaan ontmaagden op vakantie.”

De reactie

“Toen ik na mijn afspraakje weer terugkwam bij mijn vrouw hebben we het er even kort over gehad. Ze vroeg wel hoe het was geweest, maar wilde op de verdere details niet echt ingaan: als ze maar wist dat Suzan een prettige eerste keer had beleefd, de rest deed er niet echt toe. Het feit dat ik met een ander sex heb gehad liet haar niet gevoelloos of onberoerd, maar ik denk dat ze besefte dat dit geen bedreiging voor onze relatie vormde. We hadden namelijk afgesproken dat mijn avontuur met Suzan absoluut eenmalig zou zijn, waardoor er ook geen verliefde gevoelens in het spel konden komen. Ik denk dat hierdoor de band tussen mij en mijn vrouw naderhand ook niet verslechterde. Toen besefte ik pas wat voor enorm risico ik had genomen, maar dat de situatie perfect had uitgepakt: ik had een leuke vrouw ontmaagd, zonder mijn eigen relatie te schaden.”

De website

“Eenmaal terug in Nederland begon ik na te denken. Er moeten zo veel meer vrouwen als Suzan zijn: ze zijn hoogopgeleid en hebben een goede baan, maar als het op sex aankomt klappen ze dicht. Doordat ze vaak erg perfectionistisch zijn en denken dat sex ook te regisseren is. Daarnaast lezen ze veel horrorverhalen over de eerste keer op internet. Ze willen ook geen gigolo, deze geeft ze ‘nep-sex’ terwijl ze willen dat het puur is, geen porno. Gevolg is dat ze tot latere leeftijd nog maagd blijven. Maar hoe mooi zou het zijn als ook deze vrouwen zouden ervaren hoe het is om echt opgewonden van elkaar te raken, een penis aan te raken, samen orgasmes te hebben of te weten hoe het is als een man in je klaarkomt? Juist omdat ik deze vrouwen zo begrijp, wilde ik deze taak wel op me nemen. Mijn vrouw en ik zijn hierover weer met elkaar in gesprek gegaan en uiteindelijk werden we het eens: ik zou mijn ontmaagding.org gaan oprichten en me als professioneel ontmaagder aanbieden.”

Het hele verhaal lees je in de Grazia die nu in de winkel ligt of HIER voor €0,49 via Blendle.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook