Is Michelle Obama zoveel aangekomen?

De fotografen liggen altijd op de loer en zo ook toen Michelle Obama en haar gezin uit het vliegtuig stapten na een van...

Lees ook

De fotografen liggen altijd op de loer en zo ook toen Michelle Obama en haar gezin uit het vliegtuig stapten na een van de zovele reizen. Toch was er een ding wat heel erg aan de first lady opviel… Volgens fans zou ze namelijk heel wat zijn aangekomen!

Aangekomen

De recente foto’s van de vrouw van president Obama werden al snel vergeleken met oudere beelden en zo werd het verschil duidelijk. Volgens de National Enquirer zou Michelle 43 kilo zijn aangekomen.

Fans wisten niet wat ze zagen en sommige van hen lieten weten dat de gewichtstoename bijna onrealistisch is, aangezien ze pas nog een stuk slanker leek. Er gaan zelfs geruchten dat de beelden bewerkt zijn.

Stress

De reden achter haar gewichtstoename? Naar verluidt het gedrag van haar oudste dochter Malia. Hoewel zij de tijd van haar leven heeft, zou het haar moeder flink wat stress opleveren en dat zou weer vreetbuien hebben veroorzaakt. Zo werd Malia deze zomer gespot in Amsterdam, waar ze helemaal los ging in een nachtclub en ook op het festival Lollapalooza twerkte ze erop los. Om het allemaal nog wat erger te maken werd ze begin augustus ook nog eens gespot met een joint in haar hand.

Daarentegen heeft Michelle op de beelden nog altijd een grote glimlach op haar gezicht. Je ziet het hieronder:

Lees ook: Naaktfoto’s van Melania Trump opgedoken

Bron: Radar Online, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook