Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Foto ‘bewijst’ dat Michael Jackson nog leeft
Sterren als Elvis en Tupac… Hoewel ze officieel overleden zijn, geloven sommige fans niet dat dat waar is en denken zij dat de artiesten gewoon zijn gevlucht voor alle aandacht. Nu wordt ook Michael Jackson aan dat rijtje toegevoegd. Zo claimt een fan hét bewijs te hebben gevonden dat de legendarische zanger nog leeft. En dat in een selfie van niemand minder dan zijn eigen dochter, Paris Jackson.

2) Wat is er met de ogen van Renee Zellweger gebeurd?!
Heeft Renee Zellweger een bezoekje gebracht aan een plastisch chirurg? Dat is iets wat fans van de Bridget Jones-ster zich al lange tijd afvragen. De actrice is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd en er werd dan ook gespeculeerd dat ze onder het mes is gegaan. Hierop reageerde Renée met een felle reactie of mensen het niet over belangrijkere zaken konden hebben dan haar uiterlijk. Toch worden de twijfels nu weer groter, want wat is er in hemelsnaam met haar ogen gebeurd?!

3) 16 Opmerkelijke dingen die je niet mag doen in Disneyland
Dat er in pretparken bepaalde regels zijn om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is meer dan logisch. Toch weten de Disney-parken deze naar een hoger niveau te tillen. Wist je bijvoorbeeld dat je geen foto mag maken met een selfiestick en dat ook rennen uit den boze is? Wij hebben alle regels even op een rijtje gezet:

Laatste nieuws

Zie ook