Miauw! Gordon haalt keihard uit naar Barbie

Gisteravond was het een heel belangrijke avond voor Barbie en Michael. Hun achtste realityserie 'Samantha En M...

Lees ook

Gisteravond was het een heel belangrijke avond voor Barbie en Michael. Hun achtste realityserie ‘Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos’ ging eindelijk van start. Maar het moge duidelijk zijn dat niet iedereen fan is van de realitysterren. Zo heeft ook zanger Gordon het een en ander te zeggen over het Haagse duo.

Ongeloof

“Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie(Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddelijk uit zijn functie te worden gezet”, aldus Gordon op Facebook. Die reactie laat Samantha niet aan zich voorbij gaan, maar ze reageert heel anders dan je wellicht zou verwachten.

“Tja. Ook Gordon heb een mening over ons uiterlijk. En tja… het maak mij niet uit. Je hóef mij (en Michael) niet leuk of mooi te vinde. En misschien had je harde woorden terug verwacht Gordon maar helaas ik vind jou shows wel leuk en je ben geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig. Je inzet voor de eenzaamheid van de ouderen is heel bijzonder, jij en Geer make er een feestje van. Nou.. tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter’ zal het wel worde 🙂 XXX Samantha”, aldus de blondine.

Realityserie

In de nieuwe serie is te zien hoe het Haagse stel een nieuw leven opbouwt in Spanje om daar hun ultieme droom te verwezenlijken: een eigen feestcafé te starten aan de Spaanse Costa. But there’s more… Barbie en Michael duiken ook de dj-wereld in.

Beeld en Bron: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook