Deze vrouw heeft een missie: de dikste van de wereld worden

Gezond eten wordt steeds populairder en producten als hüttenkäse en avocado zijn in veel huishoudens niet meer weg te de...

Gezond eten wordt steeds populairder en producten als hüttenkäse en avocado zijn in veel huishoudens niet meer weg te denken. Alleen niet iedereen is fan van een healthy lifestyle. Deze vrouw heeft namelijk een heel ander doel voor ogen dan een slank en afgetraind lichaam.

Bigger is better

Zo bestaat er dus een heuze SSBBW-club, oftewel Super-Size Big Beautiful Women. Het verwijst naar een niche-categorie porno gericht op vrouwen met obesitas. De SSBBW ‘sterren’ bieden meestal webcam-services aan die worden betaald door bewonderaars van over de hele wereld. Monica Riley behoort bij deze groep vrouwen en streeft er zelfs naar om de dikste vrouw ter wereld te worden. Zo zegt ze zelf dat haar ultieme doel is om ongeveer 450 kilo te wegen. De 27-jarige uit Texas hoopt op een gegeven moment zich niet meer te kunnen bewegen als resultaat van haar gewichtstoename.

Feeders

Monica vertelt dat ze elke dag tussen de 6.000 en 7.000 calorieën binnenkrijgt. Haar vriend Sidney helpt haar hier graag mee en is dus naast partner ook haar feeder. Toch is Sidney niet de enige die haar ‘voedt’. Zo krijgt de Super-Size vrouw ook elke maand eten toegestuurd door verschillende mannen. In ruil daarvoor filmt ze zichzelf tijdens het eten van de calorierijke etenswaren die ze dan weer doorstuurt naar haar feeders. Monica is vastbesloten haar doel te behalen. Op dit moment weegt Monica 317 kilo. Zie hieronder een filmpje van het SSBBW-model.

Lees ook: Deze snacks passen bij jouw lichaam

Bron: Viral Thread Beeld: Getty, YouTube

Laatste nieuws