Barbie reageert op alle commotie rondom haar uiterlijk

Gisteravond kwam manlief Michael van der Plas met een reactie op alle commotie rondom Gordons uitspraken over het ‘verbo...

Lees ook

Gisteravond kwam manlief Michael van der Plas met een reactie op alle commotie rondom Gordons uitspraken over het ‘verbouwde’ uiterlijk van Samantha. Ook de rest van Nederland bemoeit zich er nu mee en delen massaal hun ongezouten mening op social media.

Uiterlijk

In het bericht van Gordon stond: “Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet.” Al snel lieten Samantha en Michael weten wat zij van deze opmerking vinden. Vooral Samantha’s reactie was erg lief en respectvol. “Je hóef mij (en Michael) niet leuk of mooi te vinde. En misschien had je harde woorden terug verwacht Gordon maar helaas ik vind jou shows wel leuk en je ben geen lelijke vent om te zien”, schreef ze.

Eerlijk

De media dook er snel in en al snel verschenen er berichten als: ‘Wat heeft Barbie met haar uiterlijk gedaan?’ Daar wil ze best antwoord op geven, blijkt uit haar laatste Facebook-post. “Tja wat heb ik gedaan…
Ik snap de ophef wel een beetje maar als ik zo naar de vergelijkende foto’s kijk dan zie ik een totáál gefotoshopte foto links van mezelf ongeveer 4 jaar geleden naast rechts niet bijgewerkt (de foto), 2 kinderen en veel emoties verder. En ja botox in me voorhoofd, gevulde lippen en een pruik op. Maar daar ben ik dan natuurlijk ook wel Barbie voor he..”, luidt haar bericht.

Barbie is altijd al heel open geweest over haar cosmetische ingrepen. Zo nam ze in de voorgaande series van Samantha & Michael de kijkers mee naar de plastisch chirurg en deelt ze op Instagram regelmatig foto’s van nieuwe pruiken. Ook de zonnebank is favoriet van de Haagse dame.

Lees ook: Het nieuwe kapsel van Barbies zoontje Milano

Bron: Televizier Beeld: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook