Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber oorzaak van Selena Gomez’ gezondheidstoestand

Het zou niet goed gaan met de zangeres, meldt InTouch Weekly. Zo zou een combinatie van drank, feesten en haar ziekte lupus Selena op dit moment doen afbreken. Ze besloot eerder deze zomer al om haar Revival Tour af te zeggen en volgens bronnen zou dit onder andere komen door de foto’s van ex-vriend Justin Bieber en zijn nieuwe lover Sofia Richie. Dat de Sorry-zanger geen contact meer heeft met Selena, zou het alleen maar erger hebben gemaakt. Een goede vriend van Justin zegt “Justin en zijn familie hopen dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft. Ze hopen dat het snel beter met haar gaat.”.

Ariana Grande wil Mac Miller mee op tour

Ariana Grande maakte onlangs de data van haar tour Dangerous Woman bekend. Ook een duet met haar vriend Mac Miller mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Zo zou ze hem zelfs gevraagd hebben om de tour mee af te trappen. De love birds zouden elkaar dan niet te hoeven missen en hij zou ondertussen aan zijn muziek kunnen werken. De twee zetten hun relatie op nummer één en zouden er dus niks voor voelen om zolang van elkaar verwijderd te zijn.

Lady Gaga laat niks aan de verbeelding over

De zangeres die dezelfde avond in London haar nieuwe single Perfect Illusion uitbracht, was wel in een hele opmerkelijke outfit te zien tijdens haar bezoek in Londen. Met een kort topje en een mini short begroet en knuffelt ze haar fans. Of dat allemaal goed is gegaan, lijkt bijna onmogelijk met haar bijzondere outfit. Klik hier voor de foto’s.

Bron: InTouch Weekly, HollywoodLife, JustJared Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook