Nieuwe hobby voor de Balkjes

Dat Amanda Balk een aantal dingen aan zichzelf heeft laten doen is allang geen geheim meer. 'Wat je niet hebt, kan...

Lees ook

Dat Amanda Balk een aantal dingen aan zichzelf heeft laten doen is allang geen geheim meer. ‘Wat je niet hebt, kan je kopen’ lijkt het motto van Amanda, zusje Daniëlle en vriendin Kasia. Maar hoe zit het dan met wat je wel hebt, maar liever kwijt wil. De diva’s weten daar wel raad mee.

Plastisch chirurg

In de realityserie Keeping Up With The Balkjes nemen de vriendinnen hun kijkers mee tijdens hun avonturen. Gezellig eten bij Lunchroom van Dam, kappersafspraken om hun extensions bij te werken en bezoekjes aan de plastisch chirurg zijn activiteiten die de vriendinnen regelmatig ondernemen.

Coolsculpting

In de laatste aflevering zijn de zussen Balk het overtollig vet op hun benen en buik zat en besluiten dan ook om hun vet te laten bevriezen door de methode coolsculpting. “Je vet weg laten zuigen, maar dan zonder operatie”, noemt Amanda het. “Een operatie met bloed enzo is niet echt m’n ding, maar vet weghalen is wel echt mijn ding”, voegt haar zusje Daniëlle er nog aan toe. Een paar weken terug postte de realityster al een foto van haar zusje die op dat moment werd behandeld. Ben je benieuwd geworden naar het eindresultaat van de twee? De aflevering staat nu online.

Lees ook: Amanda Balk geniet met volle teugen van vakantie

Bron: LindaTV Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook