Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Cara Delevingne is weer single

Recent liet Cara Delevingne nog weten dat ze smoorverliefd was en nu blijkt dat zij en haar vriendin Annie Clark, beter bekend als singer-songwriter St. Vincent, een punt achter hun relatie hebben gezet. Volgens The Sun zouden ze twee uit elkaar zijn gegaan doordat de druk van de lange-afstand relatie gewoon ’te veel’ werd. Dat zou het topmodel onder andere hebben gemerkt toen ze haar verjaardag vierde en haar vriendin er niet bij kon zijn. Een bron laat echter weten dat Cara en Annie nog steeds erg veel van elkaar zouden houden.

Bella Hadid gaat volledig uit de kleren

Bella Hadid mocht deze week een bijzondere titel op haar naam zetten. Zo werd de 19-jarige brunette door GQ uitgeroepen tot Model Of The Year. Om dat de vieren deed ze een bijzondere fotoshoot voor het magazine. Bella ging namelijk volledig uit de kleren! Bekijk de beelden hieronder:

Zwangere Janet moet rust nemen

Janet Jackson heeft van haar dokter het advies gekregen om ‘het nu echt rustiger aan te gaan doen’. Dat meldt E! News. De 50-jarige zangeres is zwanger van haar eerste kindje, maar zou de afgelopen tijden te veel hooi op de vork hebben genomen. ‘Het gaat wel goed met Janet, maar ze rust nu veel’, aldus een insider.

Bron: DailyMail, RTL, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook