Thomas Berge zoenend gespot met nieuwe vriendin

Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius, na vier jaar, een punt achter hun relatie. "Het ging niet meer, da...

Lees ook

Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius, na vier jaar, een punt achter hun relatie. “Het ging niet meer, dan kan je twee dingen doen, bij elkaar blijven en niet gelukkig zijn of een wijs besluit nemen”, aldus de zanger over de breuk.

Slijten

De twee zijn wel van plan nog samen dingen met hun 3-jarige zoon Jack te ondernemen zodat hij gelukkig is. Voor Berge was het nog moeilijk te bevatten dat de relatie nu voorbij is. “Het is voor mij nog moeilijk te begrijpen dat het zo is gelopen, maar dat is het leven. Dit moet slijten en zal lang gaan duren”, zei hij destijds. Lang lijkt de 26-jarige echter niet te rouwen om de breuk, want hij is zoenend gespot met een nieuwe vriendin, volgens Shownieuws.

Thomas zou voor de charmes van Cassidy Roeks zijn gevallen, die je wellicht kent van de show Bloed, Zweet en Tranen. De twee zouden zelfs al een romantisch weekend in Parijs hebben doorgebracht. Het management van de zanger wil niet reageren op de geruchten.

Lees ook: Is dit de nieuwe vriendin van Douwe Bob?

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook