Chantal Janzen is het gesprek van de dag in Amerika

Eerder wist Chantal Janzen in ons eigen kikkerlandje al de aandacht naar zich toe te trekken wegens een nogal opmerkelij...

Eerder wist Chantal Janzen in ons eigen kikkerlandje al de aandacht naar zich toe te trekken wegens een nogal opmerkelijke uitspraak, maar ook in Amerika is de blondine het gesprek van de dag.

Chantal aka Jackie

Chantal vloog afgelopen weekend naar New Jersey om kickbokser Rico Verhoeven aan te moedigen bij zijn gevecht om de wereldtitel zwaargewicht. Enne, die mocht Verhoeven voor de vijfde keer in zijn zak steken. Chantal zag de mogelijkheid om de kickbokser te feliciteren in de ring en pakte die kans met beide handen aan.

Ze wist de Amerikaanse televisie te halen, maar niet als zichzelf. De Amerikaanse presentator zag Chantal namelijk voor heel iemand anders aan. “Rico viert zijn overwinning in de ring met zijn vrouw Jackie”, riep hij terwijl de twee bij elkaar stonden. De blonde presentatrice kon er zelf wel om lachen. “Ik was op American television. Maar niet als mezelf, maar als Jackie. Zelfs Amerikaanse presentatoren maken foutjes”, schreef ze op Instagram.

Volgende keer toch maar weer jezelf zijn hoor, Chantal!

Lees ook: Chantal Janzen wat zit er op je hoofd?

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws